Να στείλετε μήνυμα

Εφαρμογή της σειράς CM τριφασικού ελεγκτή μόνιμου μαγνήτη AC σε μικρό εκσκαφέα

March 23, 2023

τελευταία εταιρεία περί Εφαρμογή της σειράς CM τριφασικού ελεγκτή μόνιμου μαγνήτη AC σε μικρό εκσκαφέα

Επισκόπηση υπόθεσης

Ο παραδοσιακός ανελκυστήρας υλικού είναι πολύ απλός σε γενικό σχεδιασμό.Εξαρτάται από χαλύβδινο συρματόσχοινο για ανύψωση, δεν έχει ασφαλή συσκευή στάθμευσης και έχει πολύ χαμηλό συντελεστή ασφαλείας.Με τη συνεχή ανάπτυξη της βιομηχανίας εργοταξίων, εφαρμόζονται οι ανελκυστήρες κατασκευών φορτίου της σειράς SC100.Σε σύγκριση με τον παραδοσιακό ανελκυστήρα δομικών υλικών, έχει τα χαρακτηριστικά του όμορφου σχήματος, της ελαφριάς δομής, της βολικής αποσυναρμολόγησης, της ασφάλειας, της αξιοπιστίας, της ισχυρής εφαρμογής και της ευρείας χρήσης.Μπορεί να συνδυαστεί σε διάφορες μορφές όπως απαιτείται, συμπεριλαμβανομένου του κανονικού τμήματος και του ακανόνιστου τμήματος, με ικανότητα ανύψωσης 1000kg και ταχύτητα τρεξίματος 26m/min.Μπορεί να πραγματοποιήσει ρύθμιση ταχύτητας χωρίς βήμα 0-26 m/min και αυτόματη επιλογή και οριζόντια στρώση για να καλύψει τις ανάγκες διαφορετικών χρηστών.Έχει καλύτερη τεχνική απόδοση, πιο ασφαλή και αξιόπιστο μηχανισμό εργασίας και πιο συμπαγή δομή.Τώρα έχει αντικαταστήσει σταδιακά τον παραδοσιακό ανυψωτήρα υλικού καλαθιού και συρματόσχοινου και χρησιμοποιείται ευρέως στην κατασκευή χαμηλών και μεσαίων κτιρίων.

 

Πλεονεκτήματα Σχεδίου

  1. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν υπάρχουν θανατηφόρες παρεμβολές σε περιφερειακές συσκευές κατά τη λειτουργία.
  2. Γρήγορος και ακριβής έλεγχος, γρήγορη απόκριση στις αλλαγές φορτίου.
  3. Χαμηλός θόρυβος, μεγάλη ροπή χαμηλής συχνότητας.Ισχυρή μεταφορική ικανότητα και εξοικονόμηση ενέργειας.
  4. Απλή λειτουργία και καλή σταθερότητα.
  5.  

Εφαρμογή της σειράς CM τριφασικού ελεγκτή μόνιμου μαγνήτη AC σε μικρό εκσκαφέα

 

 

Θέση σε λειτουργία συστήματος

  1. Οι παράμετροι διόρθωσης καναλιού, διεύθυνσης, ρυθμού και προώθησης σφαλμάτων των οδηγών μεταβλητής συχνότητας αριστερού και δεξιού κλωβού του ίδιου μηχανήματος και του κιβωτίου λειτουργίας πρέπει να είναι οι ίδιες.
  2. Βήματα για να εισαγάγετε τις παραμέτρους της ομάδας U της κονσόλας: πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα "Έναρξη" και "Κουδούνι" για περισσότερα από 3 δευτερόλεπτα ταυτόχρονα, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης "258" και πατήστε το πλήκτρο "OK" για Εισαγάγετε τις παραμέτρους της ομάδας U (αν η κονσόλα είναι συνδυασμός αριστερού και δεξιού κλωβού, χρησιμοποιήστε το και τροποποιήστε το στο αριστερό πληκτρολόγιο.
  3. Η εφαρμογή του μετατροπέα συχνότητας Chuang KD600 στο χώρο του ανελκυστήρα κατασκευής φορτίου όχι μόνο ενισχύει την ασφάλεια και την αξιοπιστία του εξοπλισμού, αλλά επίσης δεν αισθάνεται σχεδόν καθόλου την επίδραση μεταξύ των μηχανικών συστημάτων κατά τη διαδικασία εκκίνησης και διακοπής λειτουργίας, βελτιώνοντας σημαντικά τη σταθερότητα και άνεση του ανελκυστήρα κατά τη λειτουργία, βελτιώνοντας σημαντικά την παραγωγική απόδοση του συστήματος, διευκολύνοντας τη λειτουργία και τη συντήρηση, εξοικονομώντας κόστος λειτουργίας για τους πελάτες και βελτιώνοντας την αποδοτικότητα της εργασίας. Αξίζει να διαδοθεί και να χρησιμοποιηθεί εκτενώς.
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mrs. Candy Liu
Τηλ.: : 19924552818
Φαξ : 86-0755-27850411
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)