Να στείλετε μήνυμα

Η εφαρμογή του διανυσματικού μετατροπέα συχνότητας KD600 στη γραμμή παραγωγής ιμάντα του λατομείου

March 1, 2023

τελευταία εταιρεία περί Η εφαρμογή του διανυσματικού μετατροπέα συχνότητας KD600 στη γραμμή παραγωγής ιμάντα του λατομείου

Επισκόπηση υπόθεσης

Σε πολλές γραμμές παραγωγής, χρειάζονται ιμάντα μεταφοράς, οι οποίοι μπορούν να μεταφέρουν γρήγορα προϊόντα και αξεσουάρ στη διαδικασία παραγωγής και μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την απόδοση, την παραγωγή και την απόδοση παραγωγής.Ο μετατροπέας συχνότητας της σειράς KD600 είναι μια ευέλικτη και προσιτή συσκευή ρύθμισης μεταβλητής ταχύτητας συχνότητας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα συστήματα κίνησης ταχύτητας και το εύρος ισχύος μπορεί να κυμαίνεται από 315 W έως 0,2 KW.Στο σύστημα ελέγχου μεταφορικής ταινίας, το KD600 είναι η καλύτερη επιλογή ως συσκευή οδήγησης.

 

Πλεονεκτήματα Σχεδίου

  1. Βελτιώστε την αποδοτικότητα παραγωγής.Ρυθμίζοντας τη συχνότητα του μετατροπέα, η ταχύτητα της γραμμής παραγωγής τροφοδοσίας του ιμάντα κρεβατιού μπορεί να ελέγχεται, ώστε να βελτιωθεί η παραγωγικότητα.
  2. Ανώτερα χαρακτηριστικά μαλακής εκκίνησης και μαλακής διακοπής.
  3. Η επίδραση της αυτόματης ρύθμισης της ταχύτητας και της εξοικονόμησης ενέργειας είναι προφανής.
  4. Μειώστε τη συντήρηση του εξοπλισμού και βελτιώστε τον συντελεστή ισχύος του συστήματος.
  5. Μπορεί να πραγματοποιήσει ρύθμιση PID, ποσοτική και σταθερή ταχύτητα μεταφοράς.

 

Η εφαρμογή του διανυσματικού μετατροπέα συχνότητας KD600 στη γραμμή παραγωγής ιμάντα του λατομείου

 

 

 

Θέση σε λειτουργία συστήματος

  1. Ο μετατροπέας συχνότητας της σειράς Kd600, το ποτενσιόμετρο ελέγχου ταχύτητας, ο κινητήρας, ο κύλινδρος μετάδοσης, ο ιμάντας μετάδοσης, το κουμπί ελέγχου και ο μεταφορικός ιμάντας έχουν εξαιρετική απόδοση ελέγχου λόγω αυτής της συσκευής μετάδοσης κίνησης.Η συσκευή κίνησης μεταβλητής συχνότητας KD600 ενσωματώνει τυπικές λειτουργίες όπως εκκίνηση και διακοπή κατά μήκος της καμπύλης κλίσης, τιμή ρύθμισης ταχύτητας υψηλής ακρίβειας, τιμή ρύθμισης σταθερής ταχύτητας (συχνότητας) κ.λπ. μπορεί να επιλεγεί μέσω απλών ρυθμίσεων.Ευέλικτη λειτουργία ελέγχου, εκτεταμένη ενσωματωμένη λειτουργία προστασίας και άλλες λειτουργίες.Ταυτόχρονα, ο μετατροπέας της σειράς KD600 μπορεί επίσης να καταστείλει τη σταθερή συχνότητα με ένα συγκεκριμένο εύρος ζώνης.Αυτή είναι μια πολύ απλή μέθοδος για την αποφυγή παρεμβολών συντονισμού, η οποία συχνά επιδεινώνει τη βλάβη των εξαρτημάτων.Επιπλέον, ο μετατροπέας KD600 λειτουργεί πολύ ομαλά λόγω της υψηλής συχνότητας παλμών διαμόρφωσης.Ο έλεγχος του μεταφορέα χωρίζεται σε αυτόματο έλεγχο και χειροκίνητο έλεγχο.Όταν πατηθεί το κουμπί εκκίνησης, ο μεταφορέας αρχίζει να λειτουργεί.Η ταχύτητα του μεταφορέα ελέγχεται από το ποτενσιόμετρο στο αναλογικό άκρο εισόδου του μετατροπέα, έτσι ώστε η συχνότητα του μετατροπέα να μπορεί να αλλάξει, δηλαδή να ρυθμιστεί ο μεταφορέας αδιάκοπα.Επιπλέον, η κατεύθυνση κίνησης του μεταφορέα μπορεί να αλλάξει πατώντας τα κουμπιά εμπρός και πίσω.Πατήστε το κουμπί διακοπής για να σταματήσετε τον μεταφορέα.Το χειροκίνητο κουμπί είναι το κουμπί ίντσας του μεταφορέα.Όταν πατηθεί το κουμπί, ο μεταφορέας αρχίζει να λειτουργεί.Όταν απελευθερωθεί το κουμπί, ο μεταφορέας σταματά να λειτουργεί.
  2. Αυτό το σύστημα χρησιμοποιεί κουμπιά και ποτενσιόμετρα για τον έλεγχο του μετατροπέα συχνότητας.Η ρύθμιση παραμέτρων του μετατροπέα συχνότητας είναι πολύ απλή.Υπάρχουν κυρίως διάφορες παράμετροι που πρέπει να ρυθμιστούν:

 

Η εφαρμογή του διανυσματικού μετατροπέα συχνότητας KD600 στη γραμμή παραγωγής ιμάντα του λατομείου

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mrs. Candy Liu
Τηλ.: : 19924552818
Φαξ : 86-0755-27850411
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)